Michelin på AGRITECHNICA 2019: “Vi rækker ud over dækket for at beskytte din jord”

Michelin, en aktør på verdensplan inden for mobilitetsløsninger til bæredygtigt landbrug, sætter fokus på MICHELIN ZEN@TERRA, MICHELIN ROADBIB, MICHELIN AXIOBIB2 og AGROPRESSURE BY MICHELIN på sin stand på Agritechnica 2019.

agritechnica-paysage

Agritechnica 2019

Efter lanceringen i 2018 af Zen@Terra, en løsning med et Centralt Luftregulerings System fra PTG, lancerer Michelin i 2019 AgroPressure by Michelin i partnerskab med Terranimo på 365FARMNET platformen på engelsk, tysk, fransk og polsk. Dette gratis og brugertilpassede modul med beslutningsstøtte i realtid justerer dæktryk, optimerer køretøjets ydeevne og måler risici for komprimering.

Michelin viser også nogle af sine vigtigste teknologier og udvalg i partnerskab med OEM’er på deres stand: MICHELIN EVOBIB, MICHELIN CEREXBIB2 & MICHELIN CARGOXBIB HIGH FLOTATION.

img-txt

Ud over dæk er Michelin engageret i en global innovation for at beskytte jorden og give banebrydende løsninger for at producere mere & bedre: Det er et spørgsmål om at forenkle landmændenes hverdag, forbedre deres udbytte, deres produktivitet, og effektiviteten i deres erhverv.